Hoppa till sidans innehåll

Konradsbergshallen Kungsholmen


dress: U-huset Blå rummet Konradsbergsgatan 2 B, Kungsholmen
Kontakt: This is a mailto link

På söndag förmiddag har vi tre grupper, 6-8 år leds av Matilda Myrberg, 9-12 år leds av Maja Elmquist,  Angelica Ståhl och Rebecca Remnélius samt juniorträningen som leds av Maja Elmquist, Angelica Ståhl och Rebecca Remnélius. 

 

 6-8 år  

Barnen får i egen takt träna sin motorik, koncentration och förmågan att samarbeta. Leken genomsyrar övningarna och de lär känna och använda bollen och utveckla sin rörelseförmåga. Vi lär oss lätta rörelsekombinationer till musik. Träningen är inte bara fysisk utan ska också verka till att bygga upp känslan för musik och rörelse.  

 9-12 år

Träningen är mer fokuserad på att träna rörelseskickligheten. Bollen är ett utmärkt medel för att träna rörlighet och koordination och här har vi både en och två bollar. Idla arrangerar även Idlaläger för att träna och ha kul med sina Idlakompisar.

Juniorer

Juniorgruppen är främst en fortsättningsgrupp för flickor som gått tidigare på Idla. Men är man intresserad av att börja sin träning i denna grupp går det också bra. En start på ett Idlaläger kan vara en bra introduktion. I den här gruppen får man lära sig lite mer komplicerade rörelseprogram och att bolla med flera bollar. 

RebeccaRemnelius

Rebecca Remnélius

Maja Elmquist

Maja Elmquist

Matilda Myrberg

Matilda Myrberg

Uppdaterad: 2018-01-15 16:59
Skribent: Inger Norstedt

Postadress:
Föreningen Idla - Gymnastik
C/o Norstedt, Tullgårdsgatan 8
11668 Stockholm

Kontakt:
Tel: 070-3235292
E-post: This is a mailto link

Se all info