Hoppa till sidans innehåll

Hässelbyhallen


Adress: Köpingsvägen 22, Hässelby villastad
Kontakt: This is a mailto link

 

Förskolebarn 4-5 år

På lördagar leder Maria Albanese och Louise Marcelius en grupp för förskolebarn 4-5 år. Här ges barnen möjlighet att i egen takt träna upp sin motorik samt i lekfulla former öva sin kroppsuppfattning, koncentration och förmåga att samarbeta. Träningen syftar till att ge barnen en bra grund för vidare rörelseutveckling och passar för både flickor och pojkar. 

6-8 år 

Barnen får i egen takt träna sin motorik, koncentration och förmågan att samarbeta. Leken genomsyrar övningarna och de lär känna och använda bollen och utveckla sin rörelseförmåga. Vi lär oss lätta rörelsekombinationer till musik. Träningen är inte bara fysisk utan ska också verka till att bygga upp känslan för musik och rörelse.  På lördagar håller vi en grupp för 6-8 åringar under ledning av Maria Albanese och Louise Marcelius. 

 

 

Maria Albanese

Maria Albanese

Louise Marcelius

Louise Marcelius

 

Flickor 9-12 år 

På måndagar leder Yvonne Albanese och Gabriela H. Peltonen en grupp för flickor 9-12 år. Träningen är mer fokuserad på att träna rörelseskickligheten. Bollen är ett utmärkt medel för att träna rörlighet och koordination och här har vi både en och två bollar. Idla arrangerar även Idlaläger för att träna och ha kul med sina Idlakompisar.

 

 

Yvonne Albanese

Yvonne Albanese

Gabriela H Peltonen

Gabriela H. Peltonen

Uppdaterad: 2018-01-15 13:47
Skribent: Inger Norstedt

Postadress:
Föreningen Idla - Gymnastik
C/o Norstedt, Tullgårdsgatan 8
11668 Stockholm

Kontakt:
Tel: 070-3235292
E-post: This is a mailto link

Se all info