SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idla sommarläger 2022/Anmälan från 19 mars kl. 10:00
2022-03-08 15:00
Idla sommarläger på Gålö sommaren 202!

Dags att anmäla sig till vårt omåttligt populära sommarläger för barn födda 2013 och tidigare!

 

Som vanligt blir det läger under vecka 32, den 8-14 augusti. Vi huserar i naturskön miljö på Gålögården, Gålö, ca 40 minuters bilfärd från Stockholm city. En lägervecka innebär Idlaträning i solen på gröna ängar, bad vid den närliggande stranden, lek, samvaro med Idlakompisar, ledare och assistenter, samt fantastisk hemlagad mat tillredd av vårt härliga matlag.

På dagarna växlar vi träning med fritid, på kvällarna har vi gemensamma kvällsaktiviteter följt av kvällsmål och mysstund med högläsning innan vi somnar gott. Vårt gäng snälla och erfarna Idlaledare kommer finnas till förfogande för att ditt barn ska ha en alldeles fantastisk sommarvecka på Gålö.

Missa inte att anmäla ditt barn till sommarens höjdpunkt redan nu. Platserna går åt som smör i solsken och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är öppen från klockan 10 lördagen den 19 mars. Klicka härI eller klicka på den blå övre raden på hemsidan och välj fliken Anmälan barn och ungdom. I samband med anmälan betalas anmälningsavgiften, 500 kr, via kortbetalning. Resterande lägerkostnad, 3500 kr, betalas enligt senare instruktion.

Om platserna skulle ta slut och du vill anmäla ditt barn till reservplats skicka ett mail till johanna.leback@gmail.com så sätts ditt barn på reservlista och kan få möjlighet att delta i det fall avbokning/-ar sker.

Behöver du ekonomiskt bistånd för att ditt barn ska kunna åka, skicka ett mail till johanna.leback@gmail.com så skickar vi info om hur du kan söka fondmedel.

 
Följ oss på Instagram