Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Idlaläger 2020 – 3-9 augusti på Gålö!
2020-02-16 09:00

Nu är anmälan öppen till vårt omåttligt populära sommarläger för barn födda 2011 och tidigare! Som vanligt blir det läger vecka 32, den 3-9 augusti. Vi huserar i naturskön miljö på Gålögården, Gålö, ca 40 minuters bilfärd från Stockholm city. En lägervecka innebär Idlaträning i solen på gröna ängar, bad vid den närliggande stranden, lek, samvaro med Idlakompisar, ledare och assistenter, samt fantastisk hemlagad mat tillredd av vårt härliga matlag. På dagarna växlar vi träning med fritid, på kvällarna har vi gemensamma kvällsaktiviteter följt av kvällsmål och mysstund med högläsning innan vi somnar gott. Minst tre huvudledare och ca 8 ungdomsledare kommer finnas till förfogande för att ditt barn ska ha en alldeles fantastisk sommarvecka på läger.

Missa inte att anmäla ditt barn till sommarens höjdpunkt redan nu. Platserna går åt som smör i solsken och det är först till kvarn som gäller. I samband med anmälan betalas anmälningsavgiften 500 kr via kortbetalning. Resterande lägerkostnad 3500 kr betalas enligt senare instruktion.


OBS!

- Då det är högt tryck på lägerplatserna kommer vi att prioritera att barn som är aktivt tränande medlemmar får plats på lägret.

- Om du vill anmäla ditt barn till reservplats då platserna redan är slut skicka ett mail till rebecca.remnelius@gmail.com så sätts ditt barn på reservlista och kan få möjlighet att dela i det fall avbokning/-ar sker. 

- Behöver du ekonomiskt bistånd för att ditt barn ska kunna åka, skicka ett mail till rebecca.remnelius@gmail.com så skickar vi info om hur du kan söka fondmedel.

/ Lägerledarna genom lägeransvarig Rebecca Remnélius


BOKNINGEN TILL LÄGRET ÖPPNAS MÅNDAG 17/2


Klicka här 
Instagram