Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vårens träning för barn och ungdom!
Vårens program för barn och ungdom är nu klart och du finner det genom att klicka HÄR

Anmälan och betalning gör du genom att klicka HÄR eller via fliken "Anmälan barn och ungdom" på översta raden på hemsidan.   
Föreningen Idlas riktlinjer för Corona-anpassad träning för barn och ungdom KLICKA hÄR
Nya skärpta råd angående Corona spridningen.
2020-11-20 09:00
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 och de nya skärpta råden från Folkhälsomyndigheten har Föreningen Idlas styrelsen beslutat att ställa in träningen både för representationsgruppen och juniorerna fr.o.m. den 19 november till höstterminens slut. Däremot kommer träningen för barn att fortsätta eftersom de omfattas av regeln barn född 2005 eller senare. Vuxenträningen är sedan tidigare inställd under hela hösten.
Vi har startat en promenadgrupp!
2020-10-14 11:00
Idlavänner på utflykt!


Många är besvikna och ledsna över att vi inte kan ha någon Idla-träning den här terminen på grund av Coronapandemin.

Vi var några stycken som redan i somras funderade vad vi skulle kunna göra i stället. Det är ju inte bara träningen som är viktig. Den sociala samvaron är också mycket värdefull.

I Djursholm vid Altorps station finns ett fint motionsspår. Det går genom ett vackert skogsparti och är 2,5 km långt. Vi tyckte det skulle passa bra för en gemensam promenad ute och med avstånd till varandra.

Vi tog kontakt med dem som bor i norrort och det var flera som ville vara med. Vi har nu träffats fem torsdagar, kl 13, på Idla-tid. Efter promenaden dricker vi vårt medhavda kaffe vid en liten eldplats.

Ryktet spred sig och nu kommer även några Idlor från stan och vill vara med. Förra veckan var vi 15 stycket glada motionärer, även våra män är välkomna.

Vädret har varit vackert och vi sitter tillsammans och njuter av solsken och samvaro.

Det vore intressant att höra om det är några fler som hittat på något trevligt i väntan på att träningen kommer igång.

Margareta Englund och Elisabeth Romefors

2020-08-31 12:00
Uppvisning av representationsgruppen.

Nu börjar höstterminens träning för våra barn och ungdomar. Söndagen den 30 augusti rivstartade Representationsgruppen med en uppvisning i Dalénum-området på Lidingö.  På Villa Agadirs gårdsplan dansade och bollade flickorna för att glädja den äldre generationen och den personal som vårdar och stöttar under karantänen. Önskemålet att flickorna skulle komma och förgylla söndagseftermiddagen kom från Daisy Idla-Nilsson, Idlaverksamhetens Grand Old Lady.

Flickorna visade upp fem olika program, från 40-talet och nyskapade. Någon gång och löpning blev det dock inte på grund av den begränsade uppvisningsytan.

Flickorna var väldigt duktiga och deras uppträdande var mycket uppskattat. Det kan också anses vara en liten påminnelse och jubileum. För 75 år sedan började Ernst Idla att undervisa grupper på GCI, numera GIH. 

Idla träningen för vuxna hösten 2020 inställd!
2020-08-05 09:00

Föreningen Idla ställer in träningen för vuxna hösten 2020 på grund av Corona. Ett mycket tråkigt och tungt beslut men med alla osäkra parametrar kring Coronaläget och att de flesta i vuxengrupperna tillhör en riskgrupp ser vi inte någon möjlighet att bedriva träning för vuxengrupperna i höst. Vi följer rekommendationerna kring Corona och vi hoppas att läget förändras så att vi kan starta upp på nytt till våren.

Många av oss har säkert sett fram emot att träffas och träna med Idla igen men nu får vi hålla ut till våren. Att i dessa tider ta initiativ till att hålla kontakt med varandra känns allt mer viktigt nu när vi inför hösten inte kommer att ha en bestämd tid att ses och träna. Tag därför gärna egna aktivitetsinitiativ tillsammans med dina Idla vänner. 
En sommarhälsning ifrån Föreningen Idla!
2020-07-03 09:00
Representationsgruppen i nya dräkter! Fotograf Maria Ljung
 
Idla Nytt
2020-06-14 13:56

Här finner du ett nytt nr av  IDLA  NYTT!  För att läsa  KLICKA HÄR
Musiken till Karins övningar hör du genom att klicka på  Musik

Föreningen Idla önskar alla medlemmar en TREVLIG SOMMAR
Erbjudande - IDLA Bollbok!
2019-09-18 11:15
Idla bollbok!
Lär dig mer om nyttan och glädjen med att använda boll i träningen.
Följ övningarna på DVD och läs de kompletterande texterna.
Författare:  Karin Törngren år 2015

Passa på att beställa boken ifrån Föreningen Idla genom att sätta in 75 kr på Plusgiro 50 94 55-2 eller SWISH 123 259 2327. 
Ange namn och postadress.

Program för vuxna vårterminen 2019
2018-11-30 11:07
Vårens program för vuxna är nu klart.
Vårens träningsprogram för vuxna startar den 7 januari. Du finner programmet genom att KLICKA HÄR

Vi hälsar alla varmt välkomna!
Idla på Instagram
2018-06-19 12:44
Följ våra ledare för barn- och ungdomsträningen när de förbereder träningarna, våra uppvisningar och allt annat skoj som händer backstage på Idla: instagram.com/foreningenidla/
 
Instagram