SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till vårens Idla träning för barn och ungdom!

 

Vecka 2, den 10 januari, startar Föreningen Idlas barn och ungdomsträningar. Anmälan och betalning gör du genom att klicka HÄR eller via fliken "Anmälan barn och ungdom" på översta raden på hemsidan. 
Inför vårterminen har vi varit tvungna att höja våra träningsavgifter något pga ökade kostnader.
 
Vårprogrammet finner du genom att  KLICKA HÄR
Föreningen Idla följer FHMs riktlinjer för Corona-anpassad träning för barn och ungdom.
 
Varmt välkomna
Föreningen Idla
Idla kamratträff den 24 maj!
2022-05-12 18:25

Tisdag den 24 maj blir det kamratträff på Nobelmuseet, som ligger på Stortorget.

Guidad visning kl 11.30 ca 1 tim. Därefter kan man fortsätta att titta på utställningen på egen hand. Restaurangen på Nobelmuseet har stängt denna dag, istället har vi reserverat bord på

Misteln Bar & Café från kl 13 som också ligger vid Stortorget där vi kan äta gemensamt.

 

Entréavgift 80 kr till Nobelmuseet betalas i förväg via swish till Alexandra Henriksson

 0708 889221 eller kontant på plats

Anmälan senast senast 22 maj  till Alexandra Henriksson, e-post alexandra@ecoteam.se eller sms till 0708 889221

 

 

Idla sommarläger 2022/Anmälan från 19 mars kl. 10:00
2022-03-08 15:00
Idla sommarläger på Gålö sommaren 202!

Dags att anmäla sig till vårt omåttligt populära sommarläger för barn födda 2013 och tidigare!

 

Som vanligt blir det läger under vecka 32, den 8-14 augusti. Vi huserar i naturskön miljö på Gålögården, Gålö, ca 40 minuters bilfärd från Stockholm city. En lägervecka innebär Idlaträning i solen på gröna ängar, bad vid den närliggande stranden, lek, samvaro med Idlakompisar, ledare och assistenter, samt fantastisk hemlagad mat tillredd av vårt härliga matlag.

På dagarna växlar vi träning med fritid, på kvällarna har vi gemensamma kvällsaktiviteter följt av kvällsmål och mysstund med högläsning innan vi somnar gott. Vårt gäng snälla och erfarna Idlaledare kommer finnas till förfogande för att ditt barn ska ha en alldeles fantastisk sommarvecka på Gålö.

Missa inte att anmäla ditt barn till sommarens höjdpunkt redan nu. Platserna går åt som smör i solsken och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är öppen från klockan 10 lördagen den 19 mars. Klicka härI eller klicka på den blå övre raden på hemsidan och välj fliken Anmälan barn och ungdom. I samband med anmälan betalas anmälningsavgiften, 500 kr, via kortbetalning. Resterande lägerkostnad, 3500 kr, betalas enligt senare instruktion.

Om platserna skulle ta slut och du vill anmäla ditt barn till reservplats skicka ett mail till johanna.leback@gmail.com så sätts ditt barn på reservlista och kan få möjlighet att delta i det fall avbokning/-ar sker.

Behöver du ekonomiskt bistånd för att ditt barn ska kunna åka, skicka ett mail till johanna.leback@gmail.com så skickar vi info om hur du kan söka fondmedel.

Välkommen till vårens Idla träning för vuxna!
2022-02-09 16:54

Från vecka 9 startar vi vårens Idla gymnastik på GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan) och i vecka 10 i Immanuelskyrkan. I nya programmet finner du alla tider, priser och också hur du bokar och betalar.

KLICKA HÄR

 

OBS! Om du väljer att betala med Swish behöver du inte skriva ditt namn utan endast den grupp du önskar träna i.

 

Varmt välkommen!

Föreningen Idla

2022-01-03 11:00

Det är med tungt hjärta vi måste meddela att vår älskade mamma, mormor och gammelmormor Daisy Idla Nilsson, somnade in den 28 december efter en kort tids sjukdom.

Daisy (dotter till Ernst Idla) vigde sitt liv åt Idla och har utbildat och inspirerat många Idlalärare och elever, både här i Sverige och i Estland genom åren. Det fanns få, om någon, som hade sådan känsla för Idlas själ som hon och dessutom kunde förmedla den. Hon var dessutom en underbar mamma, mormor, gammelmormor och vän med ett enormt stort hjärta, som var fullt av omtanke och ödmjukhet. Daisy fick ett långt liv, hon skulle ha fyllt 98 år den 28 januari och vi är oerhört tacksamma att vi fick ha henne hos oss så länge. Trots det finns det inte ord för hur mycket vi kommer sakna henne.

Familjen Idla

Idla utomhusträning GIH!
2021-09-02 10:00
Gräsmattan utanför GIH

Tisdagen den 24 augusti träffades ca 20 glada och förväntasfulla Idlakvinnor för att äntligen få träna tillsammans. Av de två planerade träningsdagarna blev det bara en som kunde genomförras på grund av regn. Nu väntar vi på höstprogrammet som snart kommer att publiceras här på hemsidan.  Vi planerar att starta i mitten av september. 

Senaste flugan på stan!
2021-04-14 15:10

Kul att se dessa snygga Idla väskor på stan. Fin reklam också. 

En sommarhälsning ifrån Föreningen Idla!
2020-07-03 09:00
Representationsgruppen i nya dräkter! Fotograf Maria Ljung
 
Erbjudande - IDLA Bollbok!
2019-09-18 11:15
Idla bollbok!
Lär dig mer om nyttan och glädjen med att använda boll i träningen.
Följ övningarna på DVD och läs de kompletterande texterna.
Författare:  Karin Törngren år 2015

Passa på att beställa boken ifrån Föreningen Idla genom att sätta in 75 kr på Plusgiro 50 94 55-2 eller SWISH 123 259 2327. 
Ange namn och postadress.

Idla på Instagram
2018-06-19 12:44
Följ våra ledare för barn- och ungdomsträningen när de förbereder träningarna, våra uppvisningar och allt annat skoj som händer backstage på Idla: instagram.com/foreningenidla/
 
Följ oss på Instagram