SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässelby
Hässelbyhallen
Gabriella H. Peltonen och Maria Albanese
Adress: Köpingsvägen 22, Hässelby villastad. Ingång 5, skolans gymnastiksal.
Kontakt: hasselby.foreningenidla@gmail.com 

Förskolebarn 4-5 år

På lördagar mellan kl 10:00-10:45 leder Maria Albanese och Gabriela H Peltonen  en grupp för förskolebarn 4-5 år. Här ges barnen möjlighet att i egen takt träna upp sin motorik samt i lekfulla former öva sin kroppsuppfattning, koncentration och förmåga att samarbeta. Träningen syftar till att ge barnen en bra grund för vidare rörelseutveckling och passar för både flickor och pojkar. Barnen ska ha fyllt 4 år vid terminsstart.


6-8 år 

På lördagar mellan 10:50-11:45 leder Maria Albanese och Gabriela H Peltonen  en grupp för 6-8 åringar. Barnen får i egen takt träna sin motorik, koncentration och förmågan att samarbeta. Leken genomsyrar övningarna och de lär känna och använda bollen och utveckla sin rörelseförmåga. Vi lär oss lätta rörelsekombinationer till musik. Träningen är inte bara fysisk utan ska också verka till att bygga upp känslan för musik och rörelse.


9-12 år 

På lördagar mellan kl 11:45-12:55 leder Maria Albanese och Gabriela H. Peltonen  en grupp för 9-12 åringar. Träningen är mer fokuserad på att träna rörelseskickligheten. Bollen är ett utmärkt medel för att träna rörlighet och koordination och här har vi både en och två bollar. Idla arrangerar även Idlaläger för att träna och ha kul med sina Idlakompisar.

 

Nyheter från föreningen
 
Instagram