Klicka här för att börja hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö
Sjöängsskolan, Älvsjö
Matilda Myrberg och Sandra Pramhäll

Adress: Sjöängsskolan, Gripsholmsvägen 29 Älvsjö
Kontakt: alvsjo.foreningenidla@gmail.com

 

På söndagar har vi grupper för åldrarna 4-5 år (kl. 15:00-15:40), 6-8 år (kl. 15:45-16:25) och 9-11 år (kl. 16:30-17:25) samt 12 år (kl. 16:30-17:55)

 

Alla grupper leds av Matilda Myrberg och Sandra Pramhäll.

 

4-5 år

Barnen ges möjlighet att i egen takt träna upp sin motorik samt i lekfulla former öva sin kroppsuppfattning, koncentration och förmåga att samarbeta. Träningen syftar till att ge barnen en bra grund för vidare rörelseutveckling.

 

6-8 år  

Barnen får i egen takt träna sin motorik, koncentration och förmågan att samarbeta. Leken genomsyrar övningarna och de lär känna och använda bollen och utveckla sin rörelseförmåga. Vi lär oss lätta rörelsekombinationer till musik. Träningen är inte bara fysisk utan ska också verka till att bygga upp känslan för musik och rörelse.

 

 9-12 år

Träningen är mer fokuserad på att träna rörelseskickligheten. Bollen är ett utmärkt medel för att träna rörlighet och koordination och här har vi både en och två bollar. Idla arrangerar även Idlaläger för att träna och ha kul med sina Idlakompisar.

 

 

 

 

 

 

 
Följ oss på Instagram