SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Juniorer och aspiranter
2022-08-10 21:37
Fanny Berg ledare för juniorgruppen och aspiranter tillsammans med Charlotta Kjellin,

Juniorer

Juniorgruppen är främst en fortsättningsgrupp för flickor som gått tidigare på Idla. Men är man intresserad av att börja sin träning i denna grupp går det också bra. En start på ett Idlaläger kan vara en bra introduktion. I den här gruppen får man lära sig lite mer komplicerade rörelseprogram och att bolla med flera bollar. 

 

Aspiranter

Aspirantgruppen är en grupp för de deltagare som snart ska börja träna i representationsgruppen. Denna grupp består endast av de som tidigare tränat i juniorgruppen under en längre tid. Gruppen fokuserar på mer avancerade rörelser, både med och utan bollar, som förbereder deltagarna för representationsgruppen. 
 
 

Under ledning av Fanny Berg och Charlotta Kjellin på måndagar mellan 17:00-18:25 för juniorer och mellan 17:00-18:55 för aspiranter på GIH, Gymnastik och Idrottshögskolan, Lidingövägen 1, Stockholm. Gymnastiksal 1.

 

För kontakt direkt med ledarna: juniorer.foreningenidla@gmail.com 

 

 

 
Följ oss på Instagram